KUBOTA = 5 ročná továrenská záruka

Made in Japan

odeslat přátelům
autor: Editor 3
publikováno: 9.10.2023

Doprajte si bezstarostnosť vďaka 5-ročnej továrenskej záruke v rámci programu KUBOTA CARE!

Kubota Care

Spoločnosť Kubota, ktorá má za sebou 130-ročnú históriu ako japonský výrobca poľnohospodárskej techniky, kladie osobitný dôraz na kvalitu a spoľahlivosť svojich výrobkov. Novo zavedený celosvetový záručný program Kubota Care, ktorý je mimochodom teraz k dispozícii, túto skutočnosť jednoznačne potvrdzuje. Jedná sa o predĺženú záruku poskytovanú priamo výrobcom. Na stroje zakúpené prostredníctvom autorizovaných predajcov Kubota v SK sa vzťahuje 5-ročná továrenská záruka.

Motohodiny prakticky bez obmedzenia

Záruka zahrňuje ochranu po obdobie piatich rokov alebo do maximálnej hranice 3000 prevádzkových hodín (v závislosti od konkrétneho modelu stroja). Spoločnosť Kubota si uvedomuje, že v niektorých prípadoch tieto limity nemusia byť dostatočné, a preto ponúka možnosť predĺženia až na 5000 hodín prevádzky pre niektoré varianty modelov za príplatok.

Je táto dlhá záruka niečím podmienená?

  • Výrobca si je plne vedomý svojich výrobkov a zdôrazňuje, že životnosť stroja závisí predovšetkým od spôsobu svojej údržby. Kvalitný servis alebo opravu môže vykonať len náležite kvalifikovaný technik s príslušným vybavením a znalosťami o konkrétnom stroji. Z tohto dôvodu je nevyhnutné, aby sa pravidelná údržba a opravy vykonávali prostredníctvom autorizovaných predajcov značky Kubota. Servisnú kontrolu je potrebné vykonať aspoň raz ročne alebo po dosiahnutí stanoveného počtu prevádzkových hodín uvedených v príručke pre obsluhu.
  • Na zabezpečenie čo najlepšieho stavu a funkčnosti stroja sa pri údržbe a opravách odporúča používať iba originálne náhradné diely a mazivá Kubota.
  • Nie je potrebné hľadať ďalšie informácie. Neexistujú žiadne skryté poplatky, dodatočné služby a podobne. Predĺženú záruku poskytuje priamo výrobca.

Prečo vyžadovať predĺženú záruku?

  • Na všetky komponenty stroja sa vzťahuje rovnaká záruka ako v rámci štandardnej záruky.
  • Poskytuje ochranu pred neočakávanými nákladmi na opravu počas piatich rokov vrátane obdobia financovania.
  • Predĺženú záruku je možné v prípade predaja previesť na ďalšieho majiteľa, čo znamená, že zostáva platná aj pre nadchádzajúceho vlastníka.
  • Pravidelná údržba vykonávaná kvalifikovanými servisnými technikmi, ktorí sú autorizovanými predajcami značky Kubota, udrží váš stroj v lepšom stave.

Ďalšie informácie a podmienky získate u svojho autorizovaného predajcu Kubota!

Václav Štursa ml.
kontaktní telefon: +420 606 183 360
email: vaclav.stursa@biso.eu


Další zajímavé články:



KUBOTA V NAŠEM PORTFÓLIU
Na základě dohody s dovozcem strojů KUBOTA společností ŠUPA TECHNIKA jsme získali zastoupení této značky pro naše regiony jako autorizovaný partner pro servis, dodávky náhradních dílů...

Pokračování zde.


SERVISUJEME KUBOTY
V první fázi přecházejí na servis traktorů KUBOTA střediska BISO Rohovce a BISO Hurbanovo. Na těchto střediscích jsme vybrali mechaniky, kteří jsou začleněni do školícího programu KUBOTY...

Pokračování zde.

NOVÝ RAD TRAKTOROV KUBOTA M6001 UTILITY
Kubota je popredným výrobcom poľnohospodárskeho, rašelinového a stavebného vybavenia a priemyselných motorov od roku 1890. S globálnou centrálou v japonskej Osake, kanceláriami vo viac ako 120 krajinách...

Pokračování zde.

 

Fotogaléria

 


<< späť

 

Kontakt

BISO SCHRATTENECKER s.r.o.

středisko Bátka, Bátka 272,
SK - 980 21 Bátka,
Slovak Republic.

telefon: +421 911 944 271
email: info@biso.eu

www.bisobatka.sk

Značky, ktoré ponúkame BISO Kubota New Holland Case IH Steyr Maschio Gaspardo VIGOLO Kverneland WEAVING STRAUTMANN BARGAM WTC Písečná VAIA STOLL Olimac CIMA Antonio Carraro GOLDONI LaCruz Freilauber Agrofer Spapperi UV Boosting AGROSE KAYHAN SMS Rokycany Sukov CAST Celikel WRAG PELLENC Krone McConnel